General title

In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing fermentum quam volutpat aliquam. Integer et elit.

De inhoud

De informatie op onze website is zo volledig mogelijk, maar wordt uitsluitend bij wijze van informatie gegeven. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment, zonder voorafgaand bericht, de informatie op onze website aan te passen.

Prijzen en sluiten overeenkomst

De prijzen, voorwaarden en specificaties op onze website worden uitsluitend bij wijze van informatie gegeven. Het eventueel afsluiten van de koop van een auto vindt niet plaats met Auto.nl, maar volgens de voorwaarden van een individuele overeenkomst met de betreffende verkoper.

20171020 154203(0) (1) (1)

Alle informatie op onze website is auteursrechtelijk beschermd. Daarom mag jij de informatie, de tekst, de foto’s en de beelden op onze website alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden gebruiken en jij mag ze in geen geval geheel of gedeeltelijk reproduceren, aanpassen of verzenden, of publiceren, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons.

Handelsmerken

Alle handelsmerken, logo’s en servicevermeldingen op onze website zijn eigendom van ons of van derden. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of verspreid zonder schriftelijke toestemming van ons of de desbetreffende derde, al naar gelang het geval.

Onze website kan hyperlinks bevatten naar andere, compleet onafhankelijke internetsites. Wij geven geen enkele garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie die in een dergelijke hyperlink of op een andere internetsite wordt gegeven. De risico’s die gepaard gaan met een bezoek aan dergelijke gekoppelde internetsites zijn volledig voor jouw eigen rekening.

Aansprakelijkheid

Wij wijzen alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de juistheid, de volledigheid of de authenticiteit van de informatie op onze website af. Deze website en de volledige inhoud ervan worden ‘als zodanig’ ter beschikking gesteld, zonder enige expliciete of impliciete garantie. Wij wijzen uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele of speciale schade die het gevolg is van of op een of andere manier te maken heeft met jouw toegang tot of het gebruik van onze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door computervirussen of door het gebruik van de informatie onze website.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer aan te passen als dat nodig is voor onze dienstverlening.

Contactgegevens Auto.nl

Adres: Donau 34, 2491 BA Den Haag
KvK : 51060388
B.T.W.-nummer: NL 823070360.B01