Het verhaal achter auto.nl

Curabitur lobortis id lorem id bibendum. Ut id consectetur magna. Quisque volutpat augue enim.

Wij maken het kopen van een auto makkelijk voor iedereen.

Een auto kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. Met dat uitgangspunt is auto.nl sinds 2010 hard aan het werk om de automarkt transparanter, makkelijker en vooral leuker te maken.

Wij werken met een team van 12 vanuit Amsterdam samen met een landelijk netwerk van 75 servicecentra aan een compleet nieuwe manier van auto’s kopen.

We hebben geen showroom, geen verkopers en geen demo auto’s. In plaats daarvan gebruiken wij data, 360 graden fotografie en een virtuele proefrit om je online een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto’s die we aanbieden. Zelfs verschillende auto’s met elkaar vergelijken doe je gewoon achter je computer. Met als kers op de taart een proefrit van 14 dagen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

We willen je zo goed mogelijk informeren en jij bent onze graadmeter. We horen het graag als je denkt dat het beter kan. Bel of mail ons met vragen en opmerkingen, want pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Wij zijn onderdeel van de Louwman Group.

Als onderdeel van de Louwman Group heeft auto.nl toegang tot een grote verscheidenheid aan kennis en ervaring op het gebied van automotive. De Louwman Group begon in 1923 als familiebedrijf, startte niet veel later met de import van Dodge uit Amerika, en is anno 2017 één van de belangrijkste ondernemingen in de Nederlandse autosector.

Samen met het netwerk van dealers die vallen onder de Louwman Group, zoals Van Dorst Automotive, Rüttchen Automotive en Blauwendaal, biedt auto.nl niet alleen een breed scala aan nieuwe en gebruikte auto’s aan, maar ook uitgebreide service, garantie en private lease mogelijkheden.

“Cras quis nulla commodo, aliquam lectus sed, blandit augue. Cras ullamcorper bibendum bibendum. Duis tincidunt urna non pretium porta. Nam condimentum vitae ligula vel ornare. ”- Eric Louwman, President Louwman Group

75

Servicecenters

3000

Werknemers

20000

Auto’s verkocht per jaar

94

Aantal jaren actief

Nam porttitor blandit accumsan. Ut vel dictum sem, a pretium dui. In malesuada.- Wesley de Kruijff, Eindchef creativiteit

De mensen achter auto.nl

Het profiel van Wesley

Wesley de Kruijff

Eindchef creativiteit

Wesley is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.

Het profiel van Wesley

Martijn Bovée

Manager of the match

Martijn is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.

Het profiel van Wesley

Peter van Dartel

Chef klantengeluk

Peter is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.

Het profiel van Wesley

Marnix Guijs

Hoofd klantblijdschap

Marnix is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.

Het profiel van Wesley

Johan Dekkers

Sleutelpersoon

Johan is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.

Het profiel van Wesley

Arvid Delsman

Glimlach manager

Arvid is een voetbalman, een automan en een doorzetter, man. ‘Yes we can’ is zo’n beetje zijn levensmotto en treuzelen zit niet in zijn DNA. Hij leeft het leven zoals een auto zonder achteruit: altijd doorgaan.